събота, 19 юни 2010 г.

Бари: Нямаме извинение

Английският халф Гарет Бари заяви, че натискът от очакванията на английските фенове и медии не може да служи за оправдание за равенството 0-0 с Алжир.

Наистина, единственото положително нещо, което играчът на Манчестър Сити може да намери в отминалия мач е, че следващия мач със Словения в Порт Елизабет е след само четири дни. "Наистина бяхме разочаровани" казва той. "Искахме да вземем три точки от този мач. Като цяло, не атакувахме достатъчно съсредоточено. Срещу Съединените щати създадохме пет - шест доста добри положения и няколко по-лоши, но срещу Алжир не успяхме.

"Заслужават поздравления, Алжир изиграха срещата много добре и заслужиха точката" добавя Бари. "Но все още всичко е в наши ръце и това е хубаво. Ако победим Словения ще се класираме и това е нашата цел. Знаем, че сме достатъчно добри за да ги победим, но задачата е трудна и ние трябва да се представим добре.

За разлика от съотборника си Рууни, който разкритикува освиркващите отбора фенове, Бари при случващото се с повече разбиране. "Не мисля, че е правилно да си търсим извинение с това, че ни тежат очакванията към нас" казва той. "На всяко Световно първенство, всеки отбор тук е под натиск, защото цялата нация разчита на тях да се представят добре. И ние не използваме това за извинение. Мога да разбера защо феновете ни освиркваха. Пропътували са дълъг път и са изхарчили много пари за да са тук и очакват по-добро представяне. Надявам се, че в сряда ще ги зарадваме. Футболът е отборна игра и днес целишт отбор не игра достатъчно добре, за да спечели играта. Равенството беше заслужено."


Няма коментари:

Публикуване на коментар