събота, 19 юни 2010 г.

Фернандо Торес: Готов съм

Фернандо Торес заяви, че е напълно готов и очаква първата победа за Испания на световните финали в понеделник срещу отбора на Хондурас.

"Ел Ниньо" влезе в игра през втората част на шокиращата загуба с 1-0 от Швейцария в сряда и сега девятката на Ливърпул желае да остави своята следа в шампионата в Южна Африка.

"Тренирам на същото натоварване, както моите съотборници от две седмици, оставяйки контузията зад себе си и съм напълно на разположението на треньора" каза Торес на пресконференция в събота.

"Всички ние сме готови да излезем на игрището и да дадем най-доброто от себе си и ако аз започна в стартовите 11 ще е страхотно. Ако ли не - ще изчакам за своя шанс. Важно е за нас да останем верни на стила си на игра. Не трябва да се изнервяме и да променяме нещата прекалено много. Трябва да вярваме в това, което ни направи един от фаворитите. Испания винаги се стреми да владее топката и трябва да използваме максимално таланта, с който нашите играчи разполагат. Стилът на този отбор се придава от халфовете ни, които са нашето сърце и душа."

"Ел Ниньо" разказа и за вниманието, което е получил от феновете на Ливърпул в Южна Африка.

"Ливърпул има много фенове по целия свят, поради което се почувствахме популярни и подкрепяни" добави той.

"Южна Африка изглежда среща трудности с излизането от груповата фаза и ако те отпаднат, можем да се надяваме, че домакините ще подкрепят Испания."

Интервюто е преведено от www.liverpoolfc.tv

Няма коментари:

Публикуване на коментар